Aleksandra Subotić je popularna starleta koja bi mogla da obilježi ovu godinu.

Naime, ona je bila učesnica Zadruge ali je diskvalifikovana ali je odlučeno da se vrati ponovo u rijaliti te se sada pretpostavlja da bi po njenom povratku mogao da nastane novi ljubavni drougao poput onoga sa Lunom, Kijom i Slobom prošle godine.

Naime, Mitrović pretpostavlja da će to biti pogodak a s obzirom da je Aleksandrin bivši dečko sada u vezi sa Anom Korać, ne sumnjamo da će sve biti jako brutalno.

Naime, Aleksandra se vraća u rijaliti u skoro ali prije toga je najavila spot Stevana Sekulića u kojem ona tumači glavnu ulogu te se tu pojavljuje razodjevena. Kada vidite fotkice, neće vam biti dobro.

Inače, treba napomenuti da je  Aleksandra Subotić, sama po sebi jako kontraverzna osoba i da će vjerovatno po njenom povratku rijaliti biti svega jer je poznato da je onaotela majci partnera i sa njim dobila i dijete te da je i prije toga učestvovala u rijalitiju gdje nije bila baš uzorna.

Produkcija će vjerovatno pokušati da od Aleksandre napravi novu Kiju Kockar koja je prošle godine bila najpopularnija žena u Srbiji. Međutim, pitanje je da li Aleksandra ima te kvalitete da postane nova Kija Kockar s obzirom da je Kija ipak žena koja je intelektualno na znatno većem stupunju od Aleksandre. Ostaje nam  da vidimo.