Veljko Ražnatović domaćoj javnosti prvenstveno je poznat jer su njegovi roditelji jako poznati ljudi. Svi znamo da je njegov pokojni otac Željko Ražnatović Arkan, i svi vrlo dobro znamo šta je on radio na našim prostorima, a koji je ubijen 2000.godine u hotelu Interkontinental, a njegova majka naša je poznata folk pjevačica, Ceca Ražnatović. I Veljko i njegova mlađa sestra Anastasija oduvijek su bili meta novinara, i to sve zbog njihovih roditelja.

Međutim, kasnije oboje su odabrali profesije javnih ličnosti, tako da su mediji nastavili da se bave njihovim privatnim ali i poslovnim životima. Znamo da je Anastasija prije nekoliko godina započela svoju muzičku karijeru, i da je krenula majčinim stopama, i za sada joj ide odlično, dok je Veljko sa druge strane profesionalni bokser. Naime, mi ćemo danas da pišemo o njegovoj diplomi koja je na društvenim mrežama izazvala pravi haos. Poznato je da je on završio školu u Banja Luci, a diplomu je dobio dok je njegova supruiga Bogdana bila trudna.

Na diplomi može da se vidi kako je on za tri godine studiranja imao ukupno 180 ECTS bodova, pa vjerujemo da je njegova majka Ceca Ražnatović sigurno ponosna na svog sina. Isto tako može da se vidi i to da je Veljko završio studijski program Poslovna ekonomija, da je diplomirao 4. decembra 2019. godine, dok je 10. februara dobio diplomu. I sve to i ne bi privuklo toliko pažnje da korisnici Tvitera nisu počeki da traže “dlaku u jajetu”. Nakon što se Veljko pohvalio diplomom, tviteraši su krenuli u akciju pa su tako došli do zaključka da je diploma ipak kupljena i to su do tog zaključka došli jer na diplomi ne piše “U Banjaluci”, već “U Banjoj Luci”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno