Popularna pjevačica Severina Kojić izgleda baš ne može bez problema kada je njen sin u pitanju, a nekada se čini da i ona sama izaziva neke probleme samo da bi skrenula malo pažnju na sebe i na svoju karijeru koja je već neko vrijeme u drastičnome padu pa joj svaka afera u pomanjkanju video snimaka svakako pomaže. Sada je opet došlo do novih problema u ionako narušenom odnosu između pjevačice i školskih radnika u školi koju pohađa njen sin Aleksandar.

Kako navode neki hrvatski mediji direktorica ove škole je opet prijavila policiji prijetnje koje joj je uputila Severina, a kako se saznaje iz nekih izvora u cijelu tu raspravu se umiješao i Severinin muž Igor Kojić. Do incidenta je navodno došlo kada je Severina sa suprugom stigla pred školu, pa je poslala muža da ode po maloga Aleksandra, a zaposleni su, baš kao i u oktobru prošle godine insistirali da majka dođe po dječaka, koja je navedena na listi osoba koji dječaka mogu izvesti iz škole, dok Igor Kojić to nije.. To se nikako nije dopalo Severini koja je nakon toga počela da prijeti zaposlenicima u školi, a posebno direktorici škole.

Direktorica škole je Severinine prijetnje shvatila ozbiljno pa je sve prijavila policiji, a  nedugo zatim su iz škole prijavili policiju i zbog zanemarivanja djeteta. Poznato je da je sud donio privremenu odluku da dječak živi sa ocem do završetka sudskoga spora koji evo već traje pet godina i kako sada stvari stoje, Severina radi sve da sudska odluka ne ide u njenu korist.