Zadruga 4 je do sada pokazala sve ono što drugi rijaliti nisu do sada uspjeli pokazati. Ničega ne nedostaje, jer je ekipa koja se ovdje okupila dokazuje da mora biti zabave i uzbuđenja. Svega apsolutno imamo unutra, svađa, drama, seksa, ljubavi i razno raznih emosija kao i uvijek. Pretpostavljate da Kristijan Golubović apsolutno dominira, a vjerujte da ima jako puno oponenata koji mu se uvijek mogu usprotiviti. 

Majka i kćerka Kulićka su najglasnije, onda imamo tu Lepog Miću, kao i podmuklog Vladimira Tomovića koji je svakako najveći taktičar u cijelom rijalitiju, jer je svojom taktikom jako lako izbacio naivnog i nervoznog Mikija Đuričića. Nema dana a da ne prođe da ne vidimo poneku žestoku svađu, opet su zadnjih dana itekako uzavrele misli i emosije između Kulićka i Kristijana Golubovića.

Miljana Kulić, iako jako gotivi Kristijana jako žestoko zna da se raspravlja sa Kristijanom Golubovićem, bude tu i žestokog vrijeđanja, ako pratite ovaj rijaliti program. Prije 2 dana su se žestoko posvađali da bi mu Miljana Kulić rekla da je zadnji ološ, i da nije u edu da javno prijeti Staniji Dobrojević, jer ona zna da če ga Stanija tužiti. Odmah se potegla priča kako MIljana Kulčić ima tu informaciju?

Vođeni logikom, itekako je logično da ima pristup telefonima, što je apsolutno van svakih pravila. Kako je sama rekla ima pravo od produkcije da dnevno ima mogućnost 2 minuta telefonom, da može iskontrolisati svoje dijete. Sve je to Stanija Dobrojević objavila na svom Instagram profilu, tako da je Miljana Kulić svakako prekršila sva moguća pravila. 

Preporučeno