Za danas imamo jednu veoma zanimljivu priču koja je kako ste i sami zaključili povezana sa astrologijom. Sigurni smo da ako ne svi, onda barem većina vas nekada otvori svoj horoskop i pročita šta ga to očekuje u narednom periodu, posebno kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje. Ali ono što je realno jeste to da skoro pa 90% horoskopa i sami možete da pronađete na veb portalima ili na društvenim mrežama, pa je shvatimo da je većina sadržaja samo kopirana.

Ali dosta drugačije je kada imate profesionalnog astrologa, koji na osnovu vašeg datuma rođenja odredi vašu natalnu kartu i iz toga vam predvidi ono što bi vas eventualno moglo da očekuje u narednom periodu. Naša današnja tema jeste Venera u Raku, koja je emotivna i koja na neki način ima majčinski instikt, koja je veoma brižna kada su u pitanju njoj najmilije osobe, i koja je po prirodi veoma emotivna. Tako je rak prvi na spisku znak koji če u narednom periodu, tačnije do 12 avgusta imati dosta sreće kada je ljubav u pitanju, pa će uspjeti da šarmira svaku osobu koju upozna. Moguće je i to da će se zaljubiti, pa čak i osnovati porodicu.

Sljedeći znak na spisku jesu ribe koje bi mogle da dožive novu romansu, i konačno će se naći neko ko će umjeti da razumije sve vaše emotivne potrebe. Poslednji na spisku jeste znak škorpije, kod kojih će Venera koja se nalazi u devetim polju zahtijevati od vas da promijenite ambijent u kojem boravite. Isto tako postoji mogućnost da se zaljubite u osobu koja nije iz vašeg okruženja.