Ruška Jakić postala je majka Ane Nadeždić tokom prvog braka, ali su njeni bračni problemi doveli do njenog rastanka od supruga kada je Ana imala samo tri mjeseca. Uprkos izazovima, Ruška je ostala posvećena da svojoj ćerki obezbjedi najbolji mogući život. Tokom Aninog odrastanja, Ruška je neumorno radila na ispunjavanju svih ćerkinih potreba i želja, odlučna da joj pruži ljubav i podršku koju zaslužuje. Ova posvećenost je bila svjedočanstvo Ruškine nepokolebljive odanosti svom djetetu i njene nepokolebljive posvećenosti da bude najbolja majka koja može da bude.

Ana je imala detinjstvo sa majkom i stekla obrazovanje. Kasnije je Ana otišla u Italiju da nastavi svoje studije, i sada napreduje kao uspješan životni trener. Uprkos tome što ju je biološki otac napustio u mladosti, Ana je razvila blisku vezu sa drugim mužem Ruške Jakić, Vojom Milinom, koji je popunio prazninu očeve figure u njenom životu. Magazin “Story” detaljno opisuje Anino putovanje. Ana je imala blizak odnos sa muškarcem koji se prema njoj ponašao kao otac i bio je odan porodici. Igrao je aktivnu ulogu u njenom životu tako što ju je vodio na skijanje, učio je plivati, pa čak ju je vodio i u školu. Međutim, njihova veza je prekinuta kada je Ana imala 17 godina i njena majka je otkrila da on ima ljubavnika. To je dovelo do toga da se Ana emocionalno zatvorila i otupjela od bola zbog gubitka nekog tako važnog za nju. Kasnije je medijima otkrila koliko ju je ovo iskustvo pogodilo.

Kada je Ana napunila osamnaest godina, majka ju je primorala da upozna svog biološkog oca. Njene emocije su bile u previranju dok je odlučivala da prekine sve veze s njim. Nije mogla a da se ne zapita gdje je bio svih tih godina koliko su bili razdvojeni. Ovo iskustvo je ostavilo trajan uticaj na nju, zbog čega više nikada ne želi da ga vidi.

Preporučeno