Proteklih dana u medijima je glavna tema pjevačica Ana Nikolić koja je optužena da uzima nedozvoljene supstance , te da je zbog toga njeno lie u živim ranama. Naime , povodom ovih optužbi se oglasila i Ana i rekla da takve izjave neće ni komentarisati jer to nema veze sa istinom .

 

 

Prema pisanju medija , Ani se može mnogo toga zamjeriti u životu , ali da su ožiljci i rane od nedozvoljenih supstanci , teško da je se može za to optužiti.
Kako je izvor blizak Ani za medije rekao , da su ovi ožiljci posljedica lošeg laserskog tretmana , i nažalost mnoge žene dožive sličnu sudbinu , u želji da izgledaju mlađe i ljepše . Mnoge se čak podvrgnu spaljivanju prvog sloja kože , pa ih to dovede do ovakvih kratera. Ana je očigledno povjerila svoje lice nekome ko nije stručan u ovom poslu , i sebi naniela ozbiljne posljedice takvom odlukom .

 

 

Naime , kako doznajemo , ovo se ne ože riješiti novim tretmanima , za ovo je potrebno liječenje ozbiljnog doktora dermatologa , jer ovakve ozljede mogu lako da se inficiraju i da joj ugroze zdravlje . Naime , Ana se obratila ljekarima i tu će da bude dugoročno liječenje , jer ne može da se sanira za par mjeseci , jer se mora voditi računa da ne ostanu ožiljci . S druge strane stres i neuredan način života mogu pogoršati stanje kod ovakvih slučajeva . Podsjetimo , čitav dan traje agonija odkako se na društvenim mrežama pojaio snimak na kojem se vide krateri na Aninom licu . U brzo se u čitavu priču umiješao i Anin menadžer.

 

 

Preporučeno