Danas govorimo o ženama i naravno naačinima kako se mogu ulepšati. U poslednjih par godina imamo jako puno načina na koji se to može uraditi.Estetski zahvati su itekaako nadohvat ruke, tako da svako sebi mo9že na neki način da priušti sve ono što mu treba. Internet je također pun razno raznih saveta kako da se našminkate ili da se doterate za večernji izlaz. 

Međutim, jako puno je i onih koji vas žele prevariti po svaku cenu, a jedan od takvih je uzdrmao i srpsku scenu pre par meseci kada je unakazio na desetine žena sa svojom plastičnom hirurgijom. Mačje oči su primera radi jako popularne u poslednje vreme, aa žene su totalno izgubile glavu za tim, a ne gledaju se ni godine kada to neko uradi. 

Lepa Brena je poslednja u nizu koja je to uradila, a ruku na srce to joj skoro nikako ne stoji. Kila pudera, zategnute oči, usne pune hijalura, svaka druga devojka danas izgleda upravo tako, i zapravo više ne znamo ko je stvaran a ko ne. Keti Prajs koja ima 43 godine svakaako je najbolji primer kako se neko može unakaziti za jako kratko vreme. 

Ona je tako nedavno otputovala za Tursku jednom poznatom doktoru koji je pokušao da popravi sve ono što su joj uradili doktori u Velikoj Britaniji, a cifra nije malaa, uradila je preko 30 operacija tako da je postala pravo malo čudovište. 

Preporučeno