Sinoć se u glavnom gradu održao Story Celebrities Only party pod pokroviteljstvom Somersbyja. Događaju su prisustvovale brojne ugledne javne ličnosti iz raznih branši u Srbiji. To je također pružilo priliku da se na jednom mjestu ponovno okupe Vesna Dedić i Sanja Marinković, koje su nekad bile prijateljice, ali se nisu dugo viđale. Zabava je bila zaista nezaboravna i za knjigu. Poznato je da je prijateljstvo dvoje domaćina naglo prekinuto prije nekoliko godina, nakon gotovo četvrt stoljeća nerazdvojne veze. Tijekom svog dugog druženja održali su izuzetno čvrstu vezu.

Vesna Dedić i Sanja Marinković dijelile su čvrstu vezu ohrabrenja, kako u privatnom tako iu javnom okruženju, te su dosljedno isticale iskrenost svog prijateljstva. Dali su do znanja da su spremni podržati jedno drugo u svim izazovima koje život nosi. Začudo, dosadašnja bliskost je prekinuta zbog značajnih nesuglasica koje su se pojavile. Kako su se oboje pojavili na partyju našeg magazina, odmah su sjeli za odvojene stolove. Unatoč prividnom sadržaju, nisu pokazivali interes za međusobni razgovor. Činilo se kao savršena prilika da pomire prekinuto prijateljstvo, no bilo je jasno da se to neće dogoditi.

Bilo je nemoguće ne primijetiti da su dvije žene koje su sinoć krasile crveni tepih odisale sjajem koji je bio vidljiv u njihovim blistavim osmijesima i šik eleganciji njihovih haljina. Sanja je odlučila odjenuti zanosnu bijelu haljinu koja je obujmila njezine obline i zaustavljala se malo iznad koljena. Nasuprot tome, Vesna je odabrala hrabar i dramatičan look s dugom, vatreno crvenom haljinom koja je odisala glamurom i profinjenošću. Koje je vaše mišljenje ?

Preporučeno