Jedan od najpoznatijih parova zadnje sezone zadruge bile su Luna Đogani i Marko Miljković, koji su šest mjeseci zajedno bili na imanju u Šimanovcima. U svakom slučaju, samo dan prije velikih finala u kojem je trebao biti održan pobjednik ovogodišnje zadružne sezone, Luna i Marko žestoko su se borili, pa su prekinuli, a onda je proglašena pobjednicom zadruge, a osvojio je i Marko na kraju 2. mjesto.

Iako su neko vrijeme rekli da nisu vidjeli način na koji bi mogli ići dalje od onoga što se događalo posljednjih nekoliko tjedana, Marko i Luna najavili su da su se smirili, a sada svoje slobodno vrijeme koriste kako bi zajedno proveli. Tako su nedavno bili u kinu, a na zajedničkoj fotografiji svi su vidjeli kako se Luna osmjehivala od uha do uha. Ipak, to nije sve što je uočeno na slici.

Naime, za ovu je prigodu izabrala sretnu ljetnu kombinaciju i dodala prozirnu torbicu u kojoj su svi primijetili kutiju za cigarete, koju njezini obožavatelji nisu pretjerano poslušali. Naime, svi se slažu da je to vrlo loša navika koju je Luna trebala riješiti što je prije moguće.

Međutim, ne sumnjamo da će ponajviše biti ljutita Lunina majka, Anabela Atijas, ali vjerojatno je u posljednjih nekoliko dana za nju bila jako stresna, pa je odlučila dati joj neki izgovor, i barem bi se na taj način od svega odmarala od svega. je iza nje.

Preporučeno
Loading..