Jučer je cijeli Beograd i znani i neznani bio na Aleji zaslužnih građana i ispratio legendu narodne muzike Džeja Ramadanovskoga, koji je preminuo od srčanoh udara u 56 godini života. Apsolutno cijeli Balkan zadnjih 7 dana piše o njegovoj smrti, a bio je jako veliki čovjek, koji nije nikako kukao, iako je spadao u ugroženu kategoriju. Nije puno izlazio, čuvao se koliko je mogao, i na kraju ga je izdalo njegovo veliko srce. 

Mnoge poznate face su bile na sahrani: Njegov zet Adil Maksutović sa suprugom, Filip Živojinović. Mina Kostić., Lepa Brena, Dragana Mirković, ali i gotovo svi estradnjaci sa područja grada Beograda, Ipak je on ostavio jako veliki trag na samu balkansku scenu, i više puta je pokazao svoju dobru dušu, kada se odazivao velikim humanitarnim koncertima. 

U doba pandemije u maretu mjesecu, izlazi oje po noći i kupovao vruća peciva u pekarama i kačio po kontejnerima, da bi ljudi ujutro imali svježe pecivo, a bilo je jako puno onih koji sebi nisu mogli priuštiti niti jednu kiflu, a kamoli hljeb. Na samoj sahrani, Andrijana koja se brinula o njemu posljednjih 20 godina, je napravila veliku scenu, kada je počela da urla iznad groba, jer se nije održao oproštajni govor prije nego što se spustio u zemlju i zakopao. 

Ceca Ražnatović nije bila na sahrani, kao ni njena ćerka Anastasija koja je rekla da je velika gužva na groblju, ali se ipak oprostila sa jednim storijem. Pokazala je vatromet iznad Dorćola, koji je odao veliku čast svome stanaru. Vaša mišljenja o Anastasiji?

Preporučeno