Novak Đoković je najbolji teniser svijeta koji brani svoju titulu na Vimbldonu , a pored njega glavni favorit za osvajanje šampionskog pehara je Karlos Alkaras .Mnogi su se nadali da će u Londonu ponovo gledati kontraveznog Ausrijanca koji je prošle godine poražen u finau od Novaka .

 

 

Naime , prema posljednjim informacijama saznajemo da on i dalje ima probleme sa povredom, pa je tako Austrijalac povukao svoje ime sa liste učesnika turnira na Majorki . Nekoliko dana trenirao na terenima Majorke te da nije u mogućnosti da nastupi.Australijanac je trenutno 31.igrač svijeta , i u januaru je operisao lijevo koljeno .

 

 

Đoković ćepredhodno igrati na Đorđo Armani teniskm terenu , koji je na programu od 27.juna do 1 jula , apripreme za treći Grend slem u sezoni su uveliko u toku. Novak je danas trenirao u Londonu , a zvanični nalog Vimbldona podijelio je njegove fotografije uz opis “Šampiom se vratio “. Vimbldon startuje 6.jua i trajat će sve do 16. , a Novak brai titulu. Organizatori prestižnog turnira su ovm objavom bar alo odobrovoljili Đokićeve fanove , nakon što se nisu proslavili u marketinškim aktivnostima predhodnih dana i nedjelja. Aktuelnog šampiona nije bilo na promotivnom posteru , a u videu se pojavio samo na trenutak. Bilo kako bilo Novak je ponovo favorit za titulu i jurit će rekor Rodžera Federera. Đoković će na Vimbldou imati podršku svoje porodice. Kako i do sada u Nvakovoj loži će vjerno navijati njegova porodica maleni Stefan i Tara koji svog oca bjerno prate na svakom njegovom turniru , i vjerujemo da to Novaku daje veću motivaciju da bude još bolji .

 

 

Preporučeno