ZASIGURNO STE ČULI NEKE JAKO ZANIMLJIVE PRIČE IZ DOMENA MEDICINE. SVEGA SE TU MOŽE PRONAĆI, A NAJZANIMLJIVIJE SU SVAKAKO NEKE JAKO ČUDNE OPERACIJE KOJE SE IZVODE NA UDOVIMA PACIJENATA. SA EKSPANZIJOM INTERNETA, SVE JE TO POSTALO JAKO VIDLJIVO, I NARODSKIM JEZIKOM REČENO NA IZVOLTE.

Globalni internet, ali i ekspanzija društvenih mreža nam svakodnevno pružaju mogućnost da možemo vidjeti operacije i medicinske zahvate slične onoj koju ćemo vam prezentovati danas. Jedna jako posježena stranica na Fejsbuku, pod nazivom Impresiv vorld objavila je nadasve, jako zanimljiv video. Radi se o tako jednostavnom triku, koji vam nikada ne bi pao na pamet, no koji čovjeku ne bi bio ni na kraj uma dok ga ne vidi, a izgleda baš tako jednostavno.

Ženi je zapeo prsten na ruci, i ona ga jednostavno nije mogla skinuti nikako. Moguće je da se radi o prstenu koji je osoba prerasla, a možda je u pitanju jednostavna natečenost, osobe koja je zapela u probleme, a tako su možda i jednostavno navukli premalen prsten za potrebe demonstracije ovog trika.

Premda sumnjamo da se radi o uobičajenim savjetima, u klipu kažu da je doktor preporučio rezanje pacijentovog prsta, a zlatar rezanje samog prstena. A onda je došao inženjer i u minuti riješio komplpetni problem. Pogledajte kako skinuti prsten koji ne ide niti jednim mogućim načinom. Jednostavno, zar ne?

Nadamo se da vam je današnji klip pomogao u riješavanju, ove stvarno nekada jako komplikovane situacije.

 

Preporučeno
Loading..