Za danas jedna jako lagana tema, koja će jako dobro da dođe u ove pred novogodišnje i božićne praznike jako dobro da dođe. Mislimo da smo svi zajedno zaslužili malo opuštanja nakon silne presije koja je uslijedila nakon pandemije korona virusa, koja i dalje jako puno traje. Danas govorimo o doktorici Dariji Kisić Tepalčević koja se pojavila u martu mjesecu i definitivno je pokorila cijeli Balkan. 

Sa svojoom elokvenčnošću i pristupom, osvojila je definitivno sve one koji su je gledali, a ima i taj šarm koji je neophodan da vas kamere i mediji jednostavno zavole. a druge strane na društvenim mrežama su je povlačili, te kako je debela, kako joj je ružna frizura, kako nema pojma sa životom, a kada je izjavila nakon prvog talasa covida 19 kako će sve da nestane u ljeto, tu je poprilično pogriješila i to su domah svi ispratili. 

Znamo vrlo dobro da je u ljeto bilo još gore i da je drugi talas napravio puno veći problem nego onaj prvi. MEĐUTIM, ona tu uopšte nije puno pogriješila, jer ovaj virus nije kao svi drugi ostali, on je mutirao i pokazao svoje jako nezgodno lice za bilo kojeg stručnjaka ili doktora. Ono što joj posebno ide od ruke jeste to, da ima jako puno stila, i da izgleda stvarno dobro za svoje godine. 

Tako se jučer pojavila u Palati Srbije, i pomogla ostalim službenicima da okite novogodišnju i božićnu jelku, a jednostavno je zasjenila sve sa svojom crvenom odjevnom kombinacijom. POgledajte kako je ona tu izgledala. 

 

Preporučeno