U svojoj ulozi premijerke Srbije, Ana Brnabić ima jedinstvenu prednost da se otvoreno identificira kao pripadnica LGBT zajednice, što ju čini prvom ženom na javnoj dužnosti koja je to učinila. Zajedno sa svojom partnericom, dr. Milicom Đurđić, izgradili su dom pun ljubavi i brige, gdje njihov sin Igor unosi nemjerljivu radost u njihovo lijepo uređeno i skladno obiteljsko okruženje.Mnoge kolege iz stranke nisu podržavali da ona ona obavlja tako odgovoran posao premijerke , ali je predsjednik Srbije vjerovao u nju, a ona mu je dokazala svoju odanost i predanost poslu.
Za očekivati ​​je da premijerka Ana Brnabić cijeni svoju privatnost i privatnost svoje obitelji te odlučila ne iznositi osobne podatke u javnost. To je, naravno, probudilo znatiželju javnosti, pa su mnogi pokazali interes da bace pogled na njenu rezidenciju na Dedinju, gdje traži utjehu nakon dugog dana. Prošle godine ukazala se prilika za zadovoljenje ove znatiželje putem Instagrama. Prilikom posjete Aninoj kući, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nenamjerno je podijelio fotografiju na kojoj se vidi djelić premijerkine kuće. Sam posjet obilježila je ugodna atmosfera, uz ležernu večeru i opuštene razgovore.
Tijekom susreta predsjednik je istaknuo kako je prvi put u posjetu Aninoj rezidenciji. Izrazio je zahvalnost za krilca koja je poslužila za večeru, istaknuvši da su bila izvrsna. No, naišao je na malu dilemu jer Ana nije pojela ništa od toga, pa je on sam završio cijelo jelo. U gostovanju u jednoj emisiji Ana je otkrila nekoliko detalja iz svog privatnog života. Izrazila je želju da više vremena provodi sa svojom partnerkom Milicom i njihovim sinom, kao i potrebu za dovoljno odmora. Dodatno je napomenula da se još uvijek prilagođava na ranojutarnje buđenje u pola sedam.
Preporučeno