U nastavku današnjeg članka se bavimo našim najpoznatijim rijaliti programom a to je ni manje ni više nego rijaliti Zadruga, koja svake godine obori sve moguće rekorde kada je u pitanju gledanosti. Vjerujemo da ste vi upoznati da je prije nekoliko dana došlo do protesta kako bi se ovaj rijaliti ukinuo ali na samom kraju je Željko Mitrović uspio da zadrži rijaliti. Ako ste pratili vijesti o rijalitiju u domaćim medijima, vjerovatno ste svjesni činjenice da Miljana Kulić i Ivan Marinković dijele dijete. Njihova veza počela je u rijalitiju Parovi u koji su se zaljubili. Međutim, nakon emisije, Miljanina i Ivanova veza je prekinuta jer se ona preselila u drugu državu. Kao rezultat toga, Ivan je svog sina mogao vidjeti samo nekoliko puta tokom godina.

Miljana i Ivan su ranije bili razdvojeni jer su njihove porodice bile u međusobnom sukobu. Međutim, njihov ponovni susret zabilježen je u rijalitiju i njihove interakcije su bile dirljive. Uprkos Miljaninoj zauzetosti emisijom, njena majka Marija preuzela je većinu obaveza čuvanja djece. Danas ćemo razgovarati o intrigantnom pitanju postavljenom Ivanu. U nedavnom intervjuu Ivan je upitan da li će njegov sin Željko preuzeti prezime ili će ostati Kulić.

Ispitivač je posebno pitao planira li Ivan svom prezimenu dodati Željka. Ivan je odgovorio da ne želi da mijenja trenutnu situaciju i da se nada da će nastaviti sa jakim odnosom koji ima sa sinom. Izrazio je i želju da se eventualno oženi i dobije još jedno dijete, a Željko je dio njihove porodice. Ovaj neočekivani odgovor mnoge je iznenadio. Šta mislite o Ivanovim planovima za svoju porodicu?

Preporučeno