Jelena Karleuša je neko koga mediji itekako vole, i koja bez obzira na sve svoje silne ispade, itekako dobro kontroliše sve medije, i na tome joj jednostavno treba skinuti kapu. Ona je op profesiji pjevačica, ali je cijelu karijeru izgradila na dramama i skandalima, i kada tome dodamo njeno učestvovanje u žiriju Zvezde Granda, dobijemo itekako uspješnu javnu osobu. 

Ona je u braku sa Duškom Tošićem, sa kojim ima dvije kćerke, ali je od prošle godine njihova bračna zajednica na jako klimavim nogama, jer jednostavno nakon njene FERE SA bh FUDBALEROM Ognjenom Vranješom, kada su njihovi detalji afere došli u medije, njih dvoje nikada više neće imati brak, kao što su imali do sada. Nameće se opcija, da su ostali u braku samo zbog svojih kćerki, i tu se sva priča završava. 

Vrlo dobro se zna da su Jeleni društvene mreže itekako jako oružje, jer samo na Instagramu ona ima preko milion folovera, i tu se konstantno reklamira, bez obzira na sve. Tu se u proteklih godinu dana moglo vidjeti sve i svašta, a čim joj malo padne popularnost, ona se jako brzo oglasi sa nekim novim statusom, sa kojim šokira gotovo cijelu Balkansu javnost. Nije samo jednom to uradila, i svaki put je imala pogodak u sredinu.

Međutim, sada je Jelena Karleuša u manjim zdravstvenim problemima, a pogađate da je i to objavila na Instagramu., Tako se danas oglasila i rekla da je imala manju operaciju, jer je morala da operiše miome, koji su se itekako iskomplikovali. Želimo joj brz oporavak. 

Preporučeno