I danas vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a po naslovu ste mogli da zaključite šta će to danas biti naša tema. Inače na našim prostorima, odlazak kod psihologa je nekako tabu tema, i kada se to spomene, nekako se na to gleda veoma čudno, iako je to doktor kao is vaki drugi, i da u tome nema ništa loše, i da kod psihologa treba da idemo možda svi mi.

Danas mnogi kada kažemo da smo išli kod psihologa, gledaj kao neku negativnu stvar, što nije. Moramo da kažemo kako svaki čovjek treba da u određenom periodu ima seanse kod psihologa kako bi sačuvao svoje mentalno zdravlje. Kod nas je takav mentalitet ljudi da svi oni koji idu kod psihologa su već ludi, što nije nikako istina. Ističemo da u 99 posto slučajeva prije polude oni koji ne idu na razgovore kod psihologa nego oni koji idu i dobiju odgovarajuće savjete u odgovarajućem trenutku.

Vjerujemo da ste imali prilika da se osjećate loše i nervozno, da počnete da tiskate šaku u bokser, e danas ćete moći sebi da odgovorite na jedno jako bitno i ključno pitanje. Možda nakon ovog odlučite da i vi posjetite psihologa na kraju. Ako je vaša šaka kada stisnete bokser borj jedna, to govori kako ste vi neko ko je povuče i stidljiv, polako padate u depresiju, i možete patiti od anskioznosti, ukoliko je kao broj dva vi ste borbeni i ništa vam ne može stati na put, dok broj tri je spog ovog svoga, duša od čovjeka koja je jako borbena.