I za danas imamo za vas jednu veoma zanimljivu i neobičnu priču koja je završila na društvenim mrežama, gdje je itekako privukla pažnju korisnika, a vjerujemo da će i vama isto tako da bude i više nego zanimljiva. Naime, kada govorimo o blizancima, veoma lijepo je vidjeti blizance koji su kopija jedno drugog, i koje je veoma teško razlikovati, tako da su oni uvijek bili zanimljivi za ljude. Sigurni smo da ste nekada čuli da negdje na svijetu postoji osoba koja je ista kao i vi, a da pri tom niste ni u kakvim krvnim i rodbinskim odnosima.

Mi vam danas donosimo priču jedne djevojke koja se zove Ejmi i koja je na društvenoj mreži TikTok podijelila jednu veoma neobičnu priču. Dakle, ona ima 19 godina i dolazi iz Londina, a kada je na univerzitetu u Birmingemu upoznala djevojku koja ima 20 godina, i koja se zove Gresji Kasl, ona je ostala zapanjena, jer je bukvalno izgledala isto kao i ona. Odlučila je da na svom profilu ona podijeli njene fotografije, a kada su ih ljudi uporedili prosto su ostali šokirani.

U video snimku Ejmi je rekla sljedeće: “Mislim da sam upoznala svoju davno izgubljenu bliznakinju na fakultetu i ona je moja cimerka. Ovo smo nas dve, zašto izgledamo isto? Najčudniji deo je što su nam rođendani sa samo dan razmaka”, rekla je ona, a onda su je njeni pratioci posavjetovali da one ipak urade DNK test, i Ejmi je rekla kako je sve svoje prijatelje morala da uvjerava da one nisu sestre, a dodala je i to da im je bilo mnogo smiješno kada su se prvi put srele i shvatile koliko zapravo liče jedna na drugu. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno