Popularna pjevačica Marija Šerifović već dugo oduševljava publiku svojim hit pesmama, a posebna je emocija sa kojom ih izvodi, po čemu se izdvaja od svih drugih pevača naše estradne scene. Proteklih dana objavila je novu pjesmu pod nazivom “Dobar ti dan”, a potom i njen brat “Trijumf”, koja je u posljednje vrijeme česta tema medija.

 

 

Bila je to jedna od najpopularnijih emisija u to vreme, u kojoj su učestvovale mnoge poznate ličnosti, kao što su Dragan Marinović Marka, Milika Mastorović, Ana Mihajlovski, Nil Ćorina Ristić, dok je moderator Milan Kalinić. Danijel skreće pažnju javnosti na svoj talenat, a kada se otkrije da je on Marijin polubrat, postaje jasno odakle potiču njegove sposobnosti. Nakon što je napustio šou, postao je nešto poput bona fide pop zvijezde, počevši puštati muziku i snimati nekoliko pjesama prije nego što je misteriozno nestao sa scene. U kratkom roku okupio se veliki broj obožavatelja, a potom su se pojavile tvrdnje da se Danijel posvađao sa Marijom i da zbog toga nije želio da nastavi karijeru.

 

 

Mediji su takve vijesti objavljivali nekoliko dana, a onda se Šerifović, koji više nije mogao tolerirati dezinformacije, javio da demantuje takve navode. “Odrastajući prolazili bismo kroz neke dječje bolesti, dobrodušne svađe i nesuglasice, to je normalno. Nikada stvari nisu bile tako ozbiljne kao što se pisalo. Uvijek sam imao Marijinu podršku. Uvijek smo ostali u kontaktu. Mi smo veoma slični, različiti u isto vrijeme. Odlično radimo zajedno, svako od nas sazrijeva na svoj način. Došli smo u životnu fazu u kojoj nam je zajednički dijalog veoma važan” – rekao je jednom prilikom brat Marija Šerifovića.

 

 

Preporučeno