Kako ste i sami imali priliku da ispratite, sinoć je počeka šesta sezona rijalitija Zadruga, koji je najgledaniji rijaliti program na našim prostorima i to već nekoliko godina. Da li je ovo poslednja sezona ili ne još uvijek ne znamo, tako da ćemo morati da sačekamo na tu informaciju. Sinoć smo imali priliku da vidimo ko su to sve novi ukućani, pa se tako tu našlo dosta starih i dobro poznatih imena, ali isto tako i onih koji se po prvi put nalaze u rijalitiju, a bez sumnje vjerujemo da će itekako da se pokažu.

Jedan od onih koji je svima jako dobro poznat, koji je bio učesnik nekoliko rijaliti programa, a također i učesnik prošle pete sezone, te novi učesnik šeste sezone jeste svima jako dobro poznat Miki Đuričić. Tako je on pred sami ulazak u Zadrugu pričao o svom honoraru, ali isto tako i o kaznama za koje je on rekao da je svjestan da ih čekaju narednih mjeseci koliko bude boravio u rijalitiju. Nije to bilo sve o čemu je MIki pričao, pa je tako rekao da je on imao dogovor sa svojom suprugom i malom kćerkom Dunjom, a one su ostale da ga čekaju u njihovom novom stanu koji su kupili.

Tako je Miki na samom početku rekao sljedeće: “Ja se nadam da ću izdržati do kraja, sve zavisi koliko me publika bude držala. Da vam kažem, ljudi lažu, zaradi se u rijalitiju veći novac nego što se zaradi napolju, ali nije to baš tako. Ja sam imao dosta kazni za spavanje, zaradi se neki novac, ali ne tolio koliko se piše!” Ostatak teksta pročitajte ovde.