Hrvatski pop pjevač Petar Grašo , je česta tema u medijima. Razlog tome je što je nakon 24.godine zajedničkog života sa kolegicom Danijelom Martinović odlučio da stavi tačku , i da svoj život počne ispočetka sa mnogo mlađom Hanom Huljić , koja je kćerka poznatog kompozitora Tončija Huljića.

 

 

Ono što je posebno interesantno je činjenica da je Danijela Hanu gledala kako raste. Naime , Petar i Tonči su kućni prijatelji , i dok je Petar bio sa Dnijelom zajdeno su se družili i viđali. Ovo je svakako bila velika izdaja i poniženje za pjevačicu . Međutim , ona se pokazala kao prava dama, i nije se u javnosti oglašavala na ovu temu , a Petar i Hana su ubrzo javnost obavjestili da čekaju prinovu , a prije deset mjeseci je na svijet došla njihova kćerka Alba.

 

 

Od samog početka njihove veze , komentarisalo se da Petar ne mari mnogo za Hnau , te da je često na putovanjima , tako nije bio prisutan i kada se rodila njihova kćerka , a ni kada je obavljeno krštenje malene Albe. Kkao već duže vremena nisu viđeni zajedno u javnosti , pojavile su se glasine da u njihovom braku nešto nije kako treba , te da je zapao u krizu . Međutim , pjevač je demantovao kada se pojavio na festivalu Melodije Jadrana , gdje je sa svojom kolegicom Ninom Badrić prestavio svoju novu pjesmu. Petar je na festival došao iz Skoplja gdje je imao koncert i nakon toga se uputio kući u Split . Za pjesmu koju izvodi duet sa Ninom je rekao da su njih dvoje muzičari ali i dobri prijatelji , te da je veoma uživao u saradnji , iako on nije ljubitelj dueta , a kada je u pitanju nova pjesma , vjeruje da će slušaoci ojetiti emociju kao što se dogodilo na javnom festivalu.

 

 

Preporučeno