Mika Aleksić je i dalje vijest broj 1 u cijeloj regiji, jer je raskrinkan njegov lanac pedofilizma, kada je kao voditelj škole glume silovao jako veliki broj djevojčica u dobi od 16 do 19 godina koje su bile kod njega na nastavi. Milica Radulović je prva koja je progovorila o svome iskustvu sa svojim učiteljem glume, a imala je samo 17 godina, što je u stvari krivično djelo. 

Mnoge poznate osobe su u posljednja 2 dana stale na stranu Milice, a Mika Aleksić se za sada nikako ne oglašava, jer je svo vrijeme bio na ispitivanju. Za sada se preko advokata brani šutnjom, a kako se saznaje određen mu je i pritvor u trajanju od 30 dana. Kako se već od ranije zna, vrlo dobro se zna kako se zatvorenici ophode prema silovateljima i pedofilima, tako da mu sigurno neće biti lako iza rešetaka. 

Ovim putem se oglasila i poznata doktorica Danica Grujičić, koja je u potpunosti stala na stranu Milice Radulović. “Svaka joj čast na tome, što je napokon uspjela da sve to izbaci iz sebe. Vrlo dobro se zna koja je to frustracija, i šta sa sobom nosi kada moraš da živiš sve te godine sa saznanjem da si morao da spavaš sa nekim starijim likom, protiv svoje volje”. 

Također je navela i to, da ima i toga da su roditelji malo krivi. Prvo i osnovno trebalo im je biti sumnjivo zašto djevojčice smiju samo dolaziti u suknjicama na časove, i zašto njima uopšte nije bilo dozvoljeno da dolaze po svoju djecu poslije časova. 

Preporučeno