Dragana Mirković, popularna  i omiljena folk pevačica u regionu, ostvarila je sjajnu karijeru dugu više od trideset godina, tokom kojih je ostvarila veliki broj hitova na top listama. Naime, njeno ime nikada nije pokvario nikakav skandal, a njen lični život nalik je bajci, živeći u harmoniji sa suprugom Tonijem, prosperitetnim biznismenom, u carstvu raskoši i bogatstva. Ekstravagantna iskustva sa odmora u kojima uživaju Dragana Mirković i Toni Bjelić dostupna su isključivo pojedincima sa pozamašnim finansijskim mogućnostima.

 

 

Mediji već dugi niz godina pomno prate odmor Dragane Mirković i Tonija Bjelića, jer par ima sklonost ka raskoši i prestižu. Selektivno se odlučuju za najraskošnije i najprestižnije hotele sa minimalno pet zvjezdica. Štaviše, uživaju u ekstravagantnim vozilima i druže se sa međunarodno poznatim ličnostima iz oblasti biznisa, muzike i glume. Stoga nije bilo iznenađujuće kada su ove godine donijeli zajedničku odluku da se ove godine upuste u godišnji odmor na istu lokaciju, destinaciju koja je nedostižna većini pojedinaca. Odmor Dragane Mirković i Tonija Bjelića napravljen je po meri imućnijih pojedinaca.

 

 

Vizuelni prikaz koji je vokal objavio na Instagramu ranije danas efikasno oslikava suštinu obezbeđenog smeštaja. Na osnovu dokaza predstavljenih na jednoj fotografiji, može se zaključiti da bračni par trenutno uživa u boravku u slikovitoj zemlji Grčke. Smješten na samoj obali, hotel pruža izuzetnu panoramu prostranog okeana. Oko bazena stoji zaštitno staklo, upotpunjeno privlačnim ležaljkama u netaknutoj bijeloj nijansi, koje osiguravaju najveću udobnost. Bez sumnje, zabavljač i njen supružnik će izvući ogromno oduševljenje iz ovog okruženja. Očekuje se da će u danima koji dolaze ekskluzivno objaviti zadivljujuće fotografije i zadivljujuće anegdote.

 

 

Preporučeno