Jedna od naših poznatih pjevačica Dragana Mirković jedna je od onih koja je pokušavala i trudila se da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Njena djeca do skoro nisu imala društvene mreže, ali s obzirom na to da su oni odrasli bilo je vrijeme da i oni postanu aktivni na društvenim mrežama, a od kad se to desilo, mediji se previše interesuju za njihove živote.

Tako njen sin Marko na društvenim mrežama pokazuje u jednu ruku i način na koji živi, pa se vidi i to da on voli auta i trke, a i djevojke su poludjele za njim s obzirom na to da je on zaista jedan lijep mladić koji dosta liči na svoju majku. I njena kćerka Manuela, izrasla je u pravu ljepoticu koja je nedavno proslavila svoj 18.rođendan. Znamo da oni godinama žive u Beču gdje imaju svoj dvorac, a da u Srbiju pjevačica dolazi samo zbog poslovnih obaveza.

Kako smo već naveli, Manuela je nedavno proslavila punoljetstvo, diplomirala je, išla je na odmor, odakle je objavljivala snimke i slike kako uživa, a sada ona je pokazala i kakav auto vozi. Dakle, u pitanju je Mercedes GT 63 AMG S s prepoznatljivim tablicama DON njenog oca Tonija Bijelića koji košta oko 190.000 evra. Njen otac Toni inače se bavi sa biznisom u automobilskoj industriji, on posjeduje salon za prodaju automobila, auto kompaniju Majbah, ali također i građevinske firme kao i televiziju DM Sat. Ostatak teksta pročitajte ovde.

https://www.instagram.com/p/ChQj0b9K8sm/?utm_source=ig_web_button_share_sheet