I danas malo govorimo o Dragani Mirković, koja je apsolutno sve napravila što se tiče same muzike i cijele Balkanske scene. Međutim, ono što joj uvijek prigovaraju jeste to da je kroz silne godine nastupanja postala i više nego bahata i snob. Sve je krenulo još prije 10 godina kada je otpustila svoga stilistu, jer je bila ubjeđena da može sama sebe da oblači. 

Međutim, u idućih par godina je se pokazalo, kako nisu dovoljne pare da se može kupiti ukus. Kupovala je sebi po nastupima Gucci haljine, ali to je sve bilo da bog sačuvaj što se tiče njenog stila, ali je Dragana Mirković bila tvrdoglava i nastavila i dalje po svom načinu oblačenja. 

Nakon toga je počela ljudima ići na živce sa slikama iz dvorca kojeg ima sa svojim suprugom Tonijem u Austriji, tačnije u Beču. Počela je isticati materijalno, i porediti sa Srbijom i danima kada je ovdje odrastala na Balkanu, kao da je zaboravila na to odakle je i odakle su joj korijeni zapravo. Baš iz tog razloga na društvenim mrežama je konstantno razapinju sa komentarima i kako je postala prava mala bahata, razmažena bogatašica. 

Međutim, ona i dalje iritira ljude po Instagramu sa svojim fotkama sada sa zimovanja, i opet sa iritantnim komentarima i potpisima ispod samih slika. Sada je u Austriji a pogledajte i neke njene fotke sa istoga. 

Preporučeno