DOSTA PJEVAČA I PJEVAČICA SA DANAŠNJE BALKANSKE SCENE SU IZGLEDALI TOTALNO DRUGAČIJE NEKADAA NA POČETKU SVOJE MUZIČKE KARIJERE. U DANAŠNJE VRIJEME PLASTIČNIH ZAHVATA, ONI SU DOSTA ULOŽILI NA SEBE, I JEDNOSTAVNO SU NEPREPOZNATLJIVI. NEKADA KADA VIDIMO NEKE FOTKE IZ RAZNIH OSAMDESETIH GODIN, NEM ŠANSE DA POGODIMO O KOJOJ OSOBI SE RADI, ŠTO I JESTE ČAR TIH STARIH FOTKI.

Prije par dana je na popularnom Instagram profilu „Estradne fotke  i zvijezde“ osvanula zaista neobična  i prilično zabavna fotka  na kojoj su na okupu Slađana Delibašić , Dragana Mirković,  i Slađin tadašnji partner, a sada već bivši suprug Đole Đogani. 

Mi smo definitivno sigurni da je sama slika nastala prije jedno 30 godina, a dok Draganu Mirković i Đoleta većina lako može iste sekunde da prepozna, potpuni obrat  Slađe Delibašić je poprilično  nevjerovatna.  Mislimo da niko od vas nije ni u malom mozgu pomislio, o kome se ovdje uopšte radi. 

Draganu Mirković ako ste primjetili na ovoj slici krasi zarazno lijep široki osmijeh, kao i danas, a lako ju je prepoznati u bilo koje doba dana ili noći. Vidljivo je da je danas uradila dosta korekcija, pogotovo na licu, odnosi se svakaako na nos i na zube.

Danas popularna pjevačica ne izgleda mnogo drugačije,  sem što se malo udebljla, ostala je baš kao nekada davno kada je izdala album Simpatija, davne 1986 godine, osim što, danas naravno, njeguje apsolutno i potpuno drugačiji imidž.

Đogani su svakaako bili najveća atrakcija tih devedesetih godina, a 2001 godine, su izdali svoj posljednji studijski album. Sadaa ona gradi uspješnu, solo karijeru.