I danas će naša tema da bude voditeljka Jovana Jeremić koja je jedna od naših najpoznatijih voditeljki, a riječ je o Jovani Jeremić, koja je neko ko uvijek zna da na sebe skrene pažnju a svi je znamo i preko Hepi televizije na kojoj je radila kao voditeljica oko 10 godina, a to svakako nije malo. Kako nam je to svima poznato ona je dala otkaz jer želi da se posveti porodici koju je kako kaže zapostavila zbog posla, ali se posle razvela i ostala sa kćerkom. Sada ona radi na Pink televiziji gdje vodi jutranji program vikendom, koji je mnogo gledan.

Kako i uvijek privuče pažnju javnosti na sebe, tako je uspjela da uradi i sada, kada je ona za svoje goste u jutarnjem programu imala ljude koji su pričali o bijelim magovima i o astrolozima. Tako je u svemu tome oborena njena figura “Pravde”, za koju je ona posebno vezana, pa je onda tada nastao prekid programa, a Jovana je počela da viče na sav glas, koja je rekla: “Odbruio je glavu mojoj pravdi Justiciji! Joj, šta ću sad da radim!?” – vikala je ona.

Ali njeni gosti su nastavili da pričaju o zadatoj temi, dok je Jovana sakupila ostale dijelove figure u nadi da će moći da ih sastavi, i u tome je uspjela na kraju. Inače do ove situacije je došlo kada se prosila kafa koja je bila u šoljici na stolu, pa je tako odletjela i sama figura. Koje je inače vaše mišljenje o voditeljici? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno