Za MAriju Šerifović se jako dobro zna da je žena koja je oduvek gajila poseban stil odevanja, od kojeg skoro nikako ne odstupa, ossim u jako vandrednim situacijama. Ona se javno deklarisala da je gej, tako da su je svi prihvatili u tom fazonu, i jednostavno njen stajling prati celu tu priču. 

Zato i ne čudi kada na svom You Tube kanalu pokaže nsvoj garderober u kojem stoje pantalone i odela, a ima preko 200 pari patika, koje su joj definitivno omiljeni deo garderrobe, i njenog autfita u globalu. Ono što joj također ide u prilog jeste i činjenica da se nikako ne šminka, a može se reći da joj to itekako lepo stoji, i baš ima prirodno lepo lice. Kada je jedne prilike na svom vlogu posetila Los Anđeles, bila je više nego zgodna situacija. 

Ona je naime dobila jako veliki spisak od svojih prijateljica da im kupi omiljenu šminku, a ona je bila totalno izgubljena sa raznim kodovima, bojama lakova, poznatim markama, pa joj je devojka koja je radila unutra definitivno spasila život, jer nije imala pojma šta je loreal a šta mejbelin. 

Međutim, bilo je dana kada je Marija Šerifović bila žensko u pravom smislu reči. Naime, sa početka njene karijere isplivale su neke fotke koje pokazuju da je Maarija i tada oblačila suknje ali i štikle, ali nije ih puno praktikovala, tek nekih godinu dana, a onda je krenula sa svojim prepoznatljivim stajlingom. Pogledajte i sami slike, te nam javite, kako vam marija Šerifović izgled au ovom izdanju? 

Preporučeno