U nastavku današnjeg članka ćemo da pišemo kako ste i sami vidjeli o jednoj od naših najpoznatijih voditeljki, a riječ je o Jovani Jeremić, koja je neko ko uvijek zna da na sebe skrene pažnju a svi je znamo i preko Hepi televizije na kojoj je radila kao voditeljica oko 10 godina, a to svakako nije malo. Kako nam je to svima poznato ona je dala otkaz jer želi da se posveti porodici koju je kako kaže zapostavila zbog posla, ali se posle razvela i ostala sa kćerkom. Sada ona radi na Pink televiziji gdje vodi jutranji program vikendom, koji je mnogo gledan.

Jovana je u javnosti poznata i po svojim neki specifičnim izjavama, o tome što uvijek ima da da svoj komentar na skoro sva aktulena dešavanja, i isto tako ona je neko ko je do sada nekoliko puta isticala koliko joj je bilo teško da dođe na mjesto na kojem se danas nalazi. Jovana se za sve ove godine koliko se nalazi na televiziji dosta promijenila, barem kada je u pitanju njen fizički izgled, pa je tako ona recimo na početku svoje karijere imala dužu kosu koja je bila druge boje, ali isto tako imala je i višak kilograma, pa vjerujemo da je u takvom izdanju sigurno ne biste mogli prepoznati.

Jednom prilikom ona je na jedno fakultetu držala predavanje koje se odnosilo na nemoral u sklopu takmičenja u besjedništvu, a kako smo naveli na samom početku ona je mnogo truda i svega uložila da završi svoj fakultet, ali se ipak vratila poslu koji najviše voli, a to je da radi na televiziji. Evo i sami pogledajte fotografije sa početka njene karijere, pa sve do toga kako ona danas izgleda, pa ćete vidjeti razliku koja itekako postoji. Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod.

Preporučeno