Duško Tošić je srpski fudbaler, koji je bukvalno prešao trnoviti put ne bi li došao do onoga što je htio cijeli svoj život, a to je da postane profesionalni fudbaler. Jako rano je završio u domu za nezbrinutu djecu, othranila ga je faktički ulica,i jednom kada je zaradio prve prave pare, mnikada više nije htio da ostane bez njih. 

Igrao je na početku u Srbiji, zatim Njemačkoj, Francuskoj i posljednjih par godina je u Kini. Oženio je najpoželjniju ženu u Srbiji Jelenu Karleušu, sa kojom ima i dvoje djece, ali i to ima svoju cijenu. Znao je vrlo dobro kada se razvela od Bojana Karića, da ga je prevarila sa njegovim tjelohraniteljem. Trebao je odmah znati da će i njemu kad tad uraditi istu stvar. To mu se i desilo prije 2 godine, kada ga je prevarila sa njegovim kolegom po struci BH fudbalerom Ognjenom Vranješom. 

Cijelu godinu je trajala ta afera, i taman kada je htio da se razvede od Jelene karleuše, njoj je preminula majka, tako da se to sada odužilo i njih dvoje su i dalje u braku, samo što se i on sada malo opustio. Tako je povezan sa prelijepom Anom, koja je supruga Slobe blizanca, poznatog pjevača. Kažu da se toliko zaljubio da joj je kupio i džip, kao i stan u centru Beograda. 

Njegova najveća podrđka je sestra Katarina koja je tu uvijek za svoga brata. U doba najveće medijske afere ona im je čuvala djecu, a koliko voli Jelenu Karleušu pokazuje i njena najnovija slika sa bazena, ista je svoja snaha, zar ne?

 

Preporučeno