Naša domaća estradna scena nam u poslednje vrijeme nudi nevjerovatne priče koje se tiču nekih od naših poznatih ličnosti, a kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite danasse bavimo Cecom, jednom od naših najpoznatijih pjevačica, ali i malo njenim privatnim životom. Iako mislimo da znamo sve kada je u pitanju porodica Ražnatović ipak je tu dosta još sakrivenih stvari koje se čuvaju daleko od očiju javnosti. Znamo da je pokojni Željko Ražnatović Arkan bio u braku kada je upoznao Cecu.

Danas kada spomenemo Željka, moramo da kažemo kako se za njega uvijek vezuje Ceca i njihovo dvoje djece, Anastasija i Veljko, a malo ko da spominje njegovu prvu suprugu koja mu je kao što smo rekli u samom naslovu rodila 4 djece. Željko je jednako volio svu svoju djecu, i nikoga nije odvajao, ali ono što je svima bilo jasno jeste da je on naravno najviše pažnje pridavao Ceci, i da je poživio još oni bi sigurno napravili još veći uspjeh, ali se nije dalo.

Ceca potiče iz sela Žitorađe, i mnogi se slažu da nije bilo njega ona nikada ne bi mogla da postane velika zvijezda i da se bori za svoje mjesto na estradi, ali je bila mlada i pametna. Željko je i sa svojom prvom ženom Natalijom bio u braku ne malo, to je trajalo punih 13 godina, bili su sretni i na svijet donijeli kao što smo već rekli 4 nova života. Anđela je polusestra od Veljka i kćerka Natalije i Željka, ona je bila na svadbi od Veljka, kako su meidji napisali. Natalija je bila jedna jako lijepa žena, i mnogi su u nekoliko navrata pisali kako je ona čak ljepša od Cece, i prirodnija. Evo i sami pogledajte pa procijenite.

Preporučeno