Nakon što se povukao iz nogometa, Duško Tošić postao je čest putnik jer nikako da se skrasi. Njegovo trenutno zanimanje uključuje vođenje i prodaju igrača, za što tvrdi da je njegova nova strast. Tošić je izrazio kako ne može zamisliti život bez nogometa i uspostavio je utjecajne mreže u Kini, Turskoj i Njemačkoj iz svoje igračke karijere u tim zemljama.

Brojne novinske kuće objavile su kako je Duško Tošić konačno ostvario svoju dugogodišnju želju i ljubav, što je rezultiralo vidljivim osmijehom na licu i sjajem u očima. Od svoje dvadesete godine, kada je započeo vezu s Jelenom Karleušom, oduvijek je zaljubljen u nogomet. Iako zbog dobrog izgleda ima mnogo obožavateljica, Tošić je oduvijek tvrdio da mu je prva ljubav sport, a posebno nogomet. Njegova strast za igranjem dovela ga je do uspješne karijere, igrajući u zemljama poput Turske i Kine, pa čak i predstavljajući svoju reprezentaciju. No, unatoč uspjesima, Tošić se prije dvije godine odlučio povući i iz igračke postati sportski menadžer.

Kao rezultat njegovog rada, on često putuje po Srbiji, povezujući se s ambicioznim umjetnicima. Nedavno je otputovao u Novi Sad, gdje je na stadionu Karađorđe prisustvovao polufinalu Kupa Srbije. Ondje je sa svojim kolegom Milošem Krasićem utakmicu pratio sa strane, a odvojio je vrijeme i za autograme i slikanje s mladim navijačima. Kao sportaš, Duško Tošić ponovno je otkrio svoju strast prema sportu i sada je aktivniji nego ikad prije. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome što vam piše u ovom članku? Pišite nam vaša mišljenja u nastavku ovog članka. 

Preporučeno