Za danas u nastavku ovog članka donosimo novosti koje se tiče našeg bivšeg reprezentativca i fudbalera Duška Tošića i supruga Jelene Karleuše. Kuća Duška Tošića u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina iz trošne kuće pretvorila se u porodičnu vilu a za sve to je zaslužan posvećen rad njegove supruge Jelene Karleuše.

Duško Tošić je neko ko danas ima sve što poželi, od luskuzne vile na Dedinju, skupoceni automobila, letuje u najboljim hotleima, pa ipak prave vrednosti kojima su ga još kao malog dečaka roditelji učini nije nikada zaboravio a to je da se već potrudio da ih sa suprugom Jelenom prenese na svoje dve ćerke Atinu i Niku. On je rođen u selu Orlovat nadomak Zrenjnanina u porodici koja je izuzev ljubavi imala malo toga, Duško Tošić odrastao ej u štekim uslovima.

“Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju veoma važno. Sad je veoma uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu. Ja i moja supruga smo stari, živimo ovde jer nam je lepo. Priroda je oko nas, svež i čist vazduh. Ništa nam ne fali, a voleli bismo da nam unuke trče po dvorištu. Ne znate vi kako se Atina i Nika ovde lepo igraju” – govorio je svojevremeno Duškov otac o odrastanju sina, koji je u internatu savladao sport od koga danas zarađuje milione. Trošna kuća Duška Tošića bila je dom ispunjen toplinom ali su uslovi za život u njoj bili teški.

On je iz velike zahvalnosti Miloradu i Nikoleti, koji su ga podržali i pomogli mu da ostavri svoj san, Duško je kuću u kojoj je odrastao renovirao, i pretvorio u pravi porodični dom, ispunjen toplinom. Zbog poslovnih obaveza koje on i Jelena imaju danas u toj kući većinu vremena sama provodi majka Duška Tošića Nikoleta.

Preporučeno