U nastavku današnjeg članka riječ dvije o Dušku Tošiću kojeg nije nigdje bilo u posljednjih godinu dana. Logično da ga i nema, kada je u Kini konstantno gdje nastupa za svoj klub, a prema posljednjim informacijama odbio je dvije ponude turskih klubova, jer će se prema svemu sudeći vratiti u Crvenu Zvezdu. 

Kao što i znate, u privatnom životu mu baš i ne cvjetaju ruže jer je sa svojom suprugom Jelenom Karleušom u posljednje 2 godine faktički pred razvodom braka. Vjerujemo da svi znate razlog, a to je bračna nevjer Jelene Karleuše kada ga je prevarila sa njegovim kolegom po struci, BH fudbalerom Ognjenom Vranješom. Sada opet, cijela Srbija bruji kako se sam Duško nalazi u jednoj romansi sa udatom ženom iz Beograda. 

Ništa ne bi bilo čudno da se ne radi o Jeleninoj prijateljici i kolegici Ani Jovović modnoj dizajnerki, koja je u braku sa Slobom Blizancem, poznatim pjevačem, a po kuloarima vladaju priče da je Tošić njoj kao ljubavnici poklonio i džip, te se viđaju u stanu koji je on kupio u centru srpske metropole. Jelena ne želi u to da vjeruje i opovrgla je putem Instagram storija kada je rekla da su to samo šuplje priče, jer nema šanse da bi joj tako nešto prijateljica uradila iza leđa. 

Sada je Duško Tošićč proslavio svoj 36 rođendan, a na njemu je bila samo najbliža rodbina, uključujući i Duškove roditelje kao i sestru Katarinu. Jelena Karleuša je obukla crnu haljinu, a za Duškovu majku se može reći da je poprilično skromno obučena koliko joj sin zapravo zarađuje. 

Preporučeno