Žena po imenu Heder , iz Hamiltona je prošle godine ostala bez muža , koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći , kada se sa svojim kolgom vraćao sa puta . Naime , kolega je zadobio lakše tjelesne povrede , dok je nažalost Hederin suprug preminuo . Kada je čula za ovu vijest Heder je bila u šoku , te ije mogla da se oporavi , jer je to nešto najgore što je moglo da joj se desi.

 

 

Dakl , žena nije nikako mogla da se pomiri sa činjenicom da njenog supruga više nema , pa je odlučila da svaki dan odlazi na njegov grob , gdje mu je ostavljala cvijeće , kao i omiljene cigarete i to sve pored spomenika . S vremenom je sve rijeđe odlazila na grob , pa se to svelo na jednom sedmično , i tada je uočila neke promjene na grobu njenog muža. Naime , Heder je za lokalne medije izjavila da niko osim nje nije dolazio na njegov grob , a dvije nedjelje poslije pokopa ona je primjetila da neko svakog vikenda ostavlja cvijeće na njegov grob . Onda je ona upitala njegove prijatelje da li ga obilaze , ali su oni rekli da nisu bili . Žena je počela da razmišlja ko to ostavlja cvijeće na grob njenog supruga.

 

 

Naime , Heder je odlučila da prati ko dolazi na grob njenog supruga . Puna dva mjeseca nije mogla nikoga da uhvati , a jednog dana potpuno nenadano je nešto primjetila . Dok je bila na grobu svog supruga , otišla je da opere ruke na česmu koja je udaljena nekih 60 metara od groba, kada se okrenula vidjela je neku ženu od 30 godina , kako stoji i posmatra spomenik . Sva se naježila i prošlo joj je odmah kroz glavu da nije možda imao ljubavnicu.

 

 

Preporučeno