Jučer je u 14:20 minuta na groblu Aleja zaslužnih građana u Beogradu,  sahranjena legenda balkanske narodne muzike Džej Ramadanovski, bio je jako veliki broj prijatelja, rodbine, kao i njegovih kolega sa estradne scene. On je preminuo u nedjelju 6 decembra u svome stanu na Dorćolu, a njegovo tijelo je pronašla kućna pomoćnica koja je odmah pozvala hitnu pomoć, a ono što je zanimljivo je to, da je u stanu sa njime bila i Andrijana, žena koju je jako ko malo poznavao.

Ono što je zanimljivo, ona je sa njime živjela posljednjih 20 godina, a bila je njemu i menadžer, a kako se šuška po kuloarima, ona mu je bila i ljubavnica u isto vrijeme. Koliko su bili bliski pokazuje i podatak da je u kapelici primala saučešće, zajedno sa njegovom prvom ženom Nadom, kao i njegove dvije kćerke. 

Kako se moglo vidjeti, oni nisu imali ništa protiv toga, da stoji zajedno sa njima, iako im nije nikakva porodica, niti krvno srodstvo. Ona je taj dan kada je on preminuo, otišla do prodavnice, međutim, kada se vratila imala je šta i da vidi, njegovo beživotno tijelo je ležalo na kauču, dok je bespomoćna Dara, pokušavala da ga probudi. 

Andrijana je jučer definitivno poludila, počela je da psuje i kune i urla okolo groba, zato što se počasni govor održao tek nakon što je Džej pokopan, a trebao je prije toga da se održi. Sve u svemu, ostaje nam velika žal, za pjevačem koji je najranije otišao od svih muzičkih legendi sa ovih prostora. Počivaj u miru legendo…

Preporučeno