Pjevač Darko Lazić vrlo često bude tema domaćih medija, i to najviše zbog toga što on vodi jako buran život, a to da je on jako talentovan i da ima prelijep glas, smo se uvjerili već odavno. U poslednje vrijeme on je snimio nekoliko novih pjesama, a svaka od njih postala je veliki hit. Međutim, mi ćemo danas da pišemo o njegovom privatnom, tačnije ljubavnom životu, koji je itekako jako zanimljiv.

Naime, on je nedavno ozvaničio svoju vezu sa Katarinom, nakon nekoliko mjeseci zabavljanja, a sada on je po prvi put progovorio o tome koliko dugo se oni poznaju, a rekao je i to da je on sve svoje bivpe djevojke varao sa njom, pa je rekao sljedeće: “tarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života”.

Zatim je on nastavio pa je rekao: “am dvoje dece iz svojih veza s bivšim ženama i to je lepo. Deca su najlepša stvar i nikad ne bih poništio sve ono iz prošlosti iako sa ženama nije uspelo. Moj život je takav kakav je, sad imam 31 godinu i imam potrebu da se konačno smirim.”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno