Ovih dana je glavna tema u medijima prerana smrt sina poznatog bosanskohercegovačkog pjevača Enesa Begovića. Naime , prije samo dva dana , preminuo je mladi Armin Begović , koji je imao samo trideset godina. Tragedija koja je zadesila popularnog pjevača Enesa je prevelika , i cijelu javnost je ostavila u šoku , a poznato je da je Enes veoma cijejen u javnosti i kao čovjek i kao pjevač.

 

 

Pjevač je dobio ogromnu podršku od svih , kako bližih članova porodice , prijatelja , tako i od njegove publike , kao i javnosti cijelog regiona . Bol za gubitkom djeteta je najveća i ne može se porediti ni sa jednom drugom boli , a naš pjevač Enes je nažalost to iskusio i na svojoj koži. Naime , Armin je preminuo nakon što mu se vratila autoimuna bolest koju je ranije imao , i s kojom se već duže vrijeme borio , ali nažalost sada se nije uspio izvući . Enes se od svog sina nije odvajao ni na trenutak , te mu je na kraju umro na rukama , a ono što je najbolije je činjenica da je Armin za nekoliko dana trebao postati otac.

 

 

Armin je sahranjen jučer , na gradskom groblju Bare u Sarajevu . Na njegovom posljednjem ispraćaju prisustvovao je veliki broj ljudi , kako sa javne scene , tako i običnih građana , koji su poznavali ovog divnog mladića , a i onih koji ga lično nisu upoznali. Među mnogobrojnim ljudima je bio i pjevač Sadik Hasanović , koji je na svom Instagram profilu podijelio sliku koja slama srce , a na kojoj se vidi kako je Enes krenuo u grob za svojim sinom . Sadik je kratko napisao: “Danas sam posebno emotivan , ne možeš da zamisliš toliku bol i čežnju oca za siom . Srećni smo dok imamo jedni druge “.

 

 

Preporučeno