Era Ojdanić je svakako jedan od najdugovečnijih pevača na domaćoj estradi i čovek koji je napravio jako puno za svoga muzičkoga veka. Njega je itekako bio glas da je u jednu ruku klovn domaće miuzičke scene i da se uvek pored toga što ima dobre pesme, uvek šprdao na estradi po čemu je bio itekako pznat. 

Njega itekako bije glas da je jako veliki zabavljač, a svako k oje jednom bio na njegovom nastupu to može da potvrdi. On je itekak opoznat i po tome da ima jak očudan smisao za humor, a verujemo da se svi sećate informacije kada je izjavio da mu je žena preminula, a on je imao ugovoren nastup na jednoj svadbi taj dan, koji jednostavno nije mogao da pomeri i otkaže. 

Zato je svoju rođenu suprugu strpao u zamrzivač i sačekao ponedeljak da se sve završi, pa je onda prijavio njenu smrt. Vaša mišljenja na ovu izjavu? Također je poznat bio da je zajedno sas Borom Drljačom koji je preminuo prošle godine konstantno izjavljivao kako su imali se ks sa mladim devojkama i da mogu jako puno izdržati u krevetu. Međutim, sva ta šala i šprdnja kriju itekako tužnu priču iz njegovoga detinjstva. 

Naime, on je odrastao u silnom siromaštvu na selu, a bilo je dana kada nisu imali hleba, tako da je njegova majka kuvala krompir i mešala sa mlekom te pravila pire krompir koji je najbolji koji je u svom životu jeo. Također ima i ćerku koja je invalid, imala je problema pri rođenju, rođena je na vakum, tak oda danas ima problem sa govorom.

Preporučeno