Kao što ste vjerujemo i upoznati, domaća estrada je u posljednjih godinu dana doživjela potpuni krah po pitanju zarade, jer zbog cijele situacije sa korona virusom, oni nikako nemaju nastupa. Zato se svi od njih snalaze kako znaju i umiju. Neki su se posvetili nastupima po svadbama, dok imamo onih koji su se počeli baviti sa radom na You Tube-u poput Marije Šerifović.

Međutim, kada im Vlada Srbije uputi pomoć od 90.000 dinara mnogo njih ima koji apsolutno nisu zadovoljni, i kažu kako sa tim brojkama ne mogu da plate ni komunalije i grijanje! Pa šta onda da kaže jedan normalni stanovnik Srbije? Kako je čovjeku koji radi za par stotina eura mjesečno i jedva sastavlja kraj sa krajem? 

Ako sa druge strane otvorite njihove Instagram naloge, vidjećete da oni uopšte loše ne žive, štaviše, po ovako hladnom vremenu i zimi, oni su Srbiju zamjenili sa luksuznim destinacijama koje koštaju po par hiljada eura na dan sa smještajem. Miroslav Ilić i stara garda uopšte ne kuka, kažu da su dovoljno zaradili za života, pa sada mogu komotno da žive bez ikakve krize i korona virus pandemije. 

Jedan od onih koji se okrenuo poljoprivredi jeste i Era Ojdanić, koji je mikrofom zamjenio sa njivom. Kaže da spada u opasnu kategoriju, pa je pobjegao iz grada i sada vrijeme provodi na selu. Evo kako Era Ojdanić izgleda danas.

Preporučeno