I u ovome tekstu ćemo malo o estradnoj sceni u Srbiji o kojoj mediji vole baš mnogo da pišu. Poznato je da je još 2017. godine straiji sin Lepe Brene, Stefan, odlučio da krene majčinim stopama i da postane pjevač, te su njegove prve pjesme naišle na veoma dobre kritike i prihvaćene su veoma lijepo od strane publike, te je izgledalo da je Stefan na dobrom putu da napravi karijeru sličnu svoje majke. ali, 2020. godine, nakon što je odradio svoj novogodišnji koncert u Vrnjačkoj banji, Stefan se naglo povukao sa estrade, a razlozi za taj njegov potez su i dalje nepoznati javnosti

On je te godine preko svojih advokata u medije poslao saopštenje u kojem je izjavio kako više ne želi da bude dijelom javnog svijeta, a ubrzo zatim je napustio porodični dom Živojinovića i počeo je da živi sam, a u to vrijeme Brena je u medijima govorila ove stvari: ” U potpunosti sam ga podržala. Kad se samo sjetim njegove “ide maca oko tebe” taktike. Prije nekoliko godina rekao nam je da više ne želi da igra tenis i da mu kupimo klavir da “malo pjeva za svoju dušu”. Ispunili smo mu želju tokom studija, za tri i po godine završio je fakultet, vratio se kući i nastavio da svira. Toliko je intenzivno radio na sebi da sam bila zaprepaštena. Volim ja tu pasioniranost, posvećenost onome što radite, taj perfekcionizam, strast. Da se razumijemo, ne bi od toga ništa bilo da nema talenta…”.

Kada je počeo sa karijerom na estradi, Brena je bila govorila kako Stefan treba da radi i da razvija svoj talent, te da vjeruje da će uspjeti u onome što je zacrtao, ali da opet treba da prvo skoči pa da rekne hop. Rekla je da prati šta on radi, da mu je veliki kritičar, a novinarima je otkrila da mu je rekla i ovo: “Ako si već odlučio da se baviš muzikom, ja više nisam tvoja mama, već tvoj supervizor, koji nadgleda sve i želi da od nebrušenog kristala napravi dijamant”.

 

Preporučeno