Prije nekoliko dana su Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili godišnjicu braka, a ako niste znali oni su u braku već 31 godinu i imaju dva sina. Pjevačica Brena je nedavno otkrila kako su se njih dvoje upoznali. Oni su te godine snimali dio filma “Hajde da se volimo” snimali su scenu s Gidrom Bojanićem, snimali su pjesmu Udri Mujo, a osim Slatkog greha snimatelja, tu je cijela filmska ekipa. Dok je pjevala Udri, udi Mujo, vidjela je jednog lijepog, visokog, zgodnog za oko čovjeka je prošao i samo nestao. Kada su završili pitao je Raku Đokoića“Ko je onaj tamo visoki i zgodni dečko?” ‘, rekao mi je da je to samo jedan tip, došao je na trening.

Oni su napravili novi raspored za tu ekipu njih 250 se preselilo i otišlo na Divčibare snimati scene. Kada je bila primijera filma, Raka je ponovio da je to bio Boba Živojinivć i da je sada pravi trenutak da se upoznaju, rekla je Lepa Brena u emisji kod Ognjena Amidžića. Ali, tokom svih ovih godina braka svaša se pisalo o njihovom braku, pa je jedno vrijeme pisano kako ju je tukao. Iako su tada to nisu željeli negirati, ni demnatirati ni potvrditi priče, izvor koji je blizak Živojinovićiu kaže da je to bio šok za obitelj. Iako Brena i Boba znaju da to nije istina, njihovi sinovi ne mare za kuloarske priče, iako znaju da je Boba daleko od nasilnika, a Brena daleko od žene koja bi trpila takvo nešto.

“Preživjela sam toliko lijepih, ali i ružnih i tužnih stvari i sve sam te ružne i tužne stvari prebrodila. Međutim, osobno sam imala puno teških stvari, umrli su mi i majak i otac u kratkom vremenskom intervalu, a moja karijera imala je i uspone i padove. Što se tiče pisanja o fizičkom zlostavljanju, to me ne dotiče…radim više jer smo postali društvo bez etike, jednostavno sam navikla na zle jezike, i takve priče me uopšte nisu doticale, ali jesu moju djecu. Međutim,ja i dalje vjerujem da naporan rad će se isplatiti, trebamo biti primjer svojoj djeci i pokazati pozitivan stav prema životu” – rekla je tada Lepa Brena.

Preporučeno