U današnjem članku pisat ćemo o pjevačici Lepoj Breni koja se već nekoliko decenija nalazi na domaćoj estradnoj sceni, koja je stekla nevjerovatnu popularnost, koja ima sjajnu karijeru i bezbroj hitova. Pjevačica je nedavno napunila 60 godina, ali ona je i dalje aktivna i nastupa, a pored svega što o njoj znamo, znamo i to da ona svoju privatnost pokušava da čuva daleko od očiju javnosti, a nova vijest šokirala je cijeli region.

Naime jedan poznati muzičar sve je ostavio u šoku kada je rekao kako je on bio ljubavnik Lepe Brene, a svi znamo da je ona nekoliko decenija u braku sa Bobom Živojinovićem, sa kojim ima dvojicu sinova, a oni su na našoj javnoj sceni poznati kao jedan od najskladnijih bračnih parova. Kako bivša Jugoslavija, tako i danas mnogi se bave sa njihovim privatnim životom, i od početka ih pomno prate. Naime, muzička zvijezda Dragan Antonijević Arlekino je 80-tih godina bio jedan od najpopularnijih na napim prostorima, a onda je njegova karijera doživjela veliko zatišje, pa se sada on odlučio na velika vrata da vrati sa knjigom koju je posvetio upravo Lepoj Breni, a rekao je kako su se njih dvoje davne 1993.godine ludo voljeli. Jednom prilikom on je rekao sljedeće:

“Brenu sam upoznao kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidela. Vremenom se i ona zaljubila u mene ali sam ja tada imao devojku koju sam posle ostavio jer nisam želeo da varam. Moja osećanja prema Breni su bila jaka. Zbog snimanja Brena i ja smo se često viđali, jednom me je čak dok smo bili kod Marine i Fute u stanu pokušala poljubiti, ali ja sam je odgurnuo jer sam se bojao da ću joj brzo dosaditi. Brena je nastavila da insistira na našoj vezi, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990. godine, krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno