Mi u nastavku današnjeg članka malo ćemo se pozabaviti domaćim pevačicama, koje su jednostavno nestale sa radara. Jedna od njih je svakako i Snežana Babić Sneki, koja je prisutna na sceni u poslednjih 35 godina. Ona je još u doba bivše Jugoslavije, žarila i palila scenom, a veliki deo njenog uspeha možemo pripisati njenom savršenom izgledu.

Žena je imala noge, koje su u to vreme bile bolje i od nogu Lepe Brene, koja je u to doba bila veliki brend u bivšoj državi. Još tada je pokazivala sklonost za starijim muškarcima, a bila je udata za skoro duplo starijeg pevača Milovana Babića, sa kojim je bila u braku samo 3 godine.

Međutim, u poslednjih 10 godina popularna Sneki je skoro skroz nestala sa scene, ali kada smo je nedavno videli kada se aktivirala na svom Instagram profilu, za Sneki definitivno vađi ono, što je starija to je bolja, baš kao vino.

Sada se napokon pojavila i na jednom eventu u srpskoj metropoli, naime njena dobra prijateljica je ptvarala salon venčanica, a ona se odlučila da je malo izreklamira, pa je glumila mladu u prelepoj venčanici, a za ulogu mladoženje bio je zadužen njen koega Nigor, popularni crnogorski pevač. Evo i slika, a vi nam pišite kakav su par, i da li možda između njih ima nešto više?

Preporučeno