Tokom proteklih 10 dana, Srbija je doživjela nevjerovatno izazovno vrijeme, sa nizom događaja koji se rijetko viđaju da se odvijaju u tako kratkom vremenskom periodu. Prvi događaj dogodio se prošle srijede, kada je mlada osoba poznata kao K.K, oduzela živote osam osoba iz svoje škole. Da stvar bude gora, već sutradan je još jedan U.B., koji je imao 21 godinu, krenuo u ubistvo u Mladenovcu, oduzevši isto toliko ljudi iz svoje škole, kao i dva susjedna sela, sve uz upotrebu puške. Na žalost, mnoge žrtve su bila djeca, što je čitavo iskušenje učinilo još razornijim.

Nažalost, negativne vijesti se samo gomilaju. Ne samo da smo svakodnevno bombardovani tmurnim naslovima, već smo sada primili vijest o smrti jednog od najpriznatijih frizera u zemlji. Nikola Rakoci, koji je bio odgovoran za stilizovanje kose skoro polovine šoubiz industrije, preminuo je juče u mladosti od 38 godina. Rakoci je bio veoma cijenjen u industriji i radio je sa mnoštvom poznatih ličnosti. Njegova iznenadna smrt mnoge je ostavila u šoku i žalosti. Uzrok njegove smrti još uvijek nije poznat, ali je iz njegovih nedavnih fotografija jasno da se borio sa teškom bolešću, o čemu svjedoči i njegov značajan gubitak težine. To je tragičan gubitak za industriju i njegove najmilije, a on će jako nedostajati.

Iznenadna vijest o Nikolinoj smrti ostavila je mnoge poznate ličnosti u šoku, navevši ih da mu posvete svoje profile na društvenim mrežama. Milica Todorović, pjevačica duboko pogođena njegovom smrću, podijelila je fotografiju Nikole i nazvala ga njihovim nasmijanim prijateljem, izražavajući nevjericu. Napisala je i poruku u kojoj mu poželi siguran put na bolje mjesto, uz emotikon slomljenog srca i molitve. Saučešće su izrazile i sestre Bekvalac, koje su bile povezane sa Nikolom. Dragana Bekvalac je podijelila crno bijelu fotografiju Nikole i nazvala ga svojim Nidžom, a zatim i emotikonom crnog srca. Luna Đogani podijelila je fotografiju na kojoj je sa Nikolom i poželjela mu vječni počinak. Tugu je izrazio i Milan Milošević, bivši šef Zadruge, koji je napisao poruku u kojoj želi da Nikola putuje sa anđelima. Sahrana poznatog srpskog frizera biće održana u srijedu na beogradskom groblju Lešće.

Preporučeno