Veliku gužvu u saobraćaju, veliki velepni stan u srcu Vračara i sve što nosi gradski život, glumac Nikola Kojo je ostavio i zamenio tišinom sela. Kako se pričalo u Beograd dođe tek kada su temperature u debelom minusu, dok ostatak godine provodi u Sopotu. Njemu selo očigledno jako prija iako je ceo život za gradskog momka, pisao je Blic u repotraži iz 2019 godine.

Ekipa portala se pre nekoliko godina uputila u mesto udaljeno nekih 60 ak kilometara od Beograda gde se Nikola Kojoj skućio. Svaki meštanin je znao gde je Kojina kuća a govorili su da je vreme najčešće provodio na jednom uzvišenju gde imao pogled na brojna brda, a oko njega su se nalazili kukuruzi i jedva se putem moglo stići do njegove kuće. Pre desetak godina, Nikola je imao ideju da tu napravi svojevrsnu komunu za sve umetnike koji žele da pobegnu od grada, te je u prvom trenutku tu trebalo placeve da kupe brojne filmadžije. Međutim zbog problema oko papirologije i drugih sredstava odustali su od ove ideje, jedini istrajan u tome bio je Koja.

“Njegova kuća je među kukuruzima. Nema blizu komšije, potpuno je izolovan” – govorio je jedan meštanin. U njegovom dvorištu se nalazi bazen, pomoćne kućice, trambolina za ćerkice, stari auto sa kojim se verovatno glumac vozio po selu i brojni baštenski nameštaj. Sve je bilo uredno i pod konac, a primećeno je i da Koja očigledno sam cepao drva i vodio računa o čitavom imanju, jer je alat bio uredno okačen ispod strehe. Ostatak čitajte ovde. 

Preporučeno