Porodica od mladenke Bogdane Rodić je veom raspoložena a njena baka pogotovo jer je ponosna na svoju unuku koja je rekla sudbonosno da Veljki Ražnjatoviću. Još je jedna vijest raduje a to je da će uskoro postati prabaka. Ona je novinarima otkrila da bi voljela da nejna unuka rodi dječaka i da mu daju ime po pokojnom dedi Željku  Ražnjatoviću  Arkanu koji je Veljkov  otac .

Vjerovatno su istog mišljenja i ostali članovi porodica Ražnjatović  i Rodić. Jedna ekipa iz američke produkcijske  kompanije došlaje u Srbiju da snimi film vjenčanju nasljednika Željka Ražnajtovića Arkana i njegove vjerenice Bogdane Rodić. Snimatelji i redatelj odsjeli su u jedno hotelu u Beogradua projekat već rade danima.

Kada dokumentarac bude završen prvo če biti prikazan u SAD-u a nakon toga sve televizije širom svijeta moći će kupiti prava na prikazivanje. Njih je zanimala popularnost pjevačice Cece i njene djece u Srbiji i život pokojnika Arkana. Film će prikazati Cecin i Arkanov život malo njihovog vjenčanja a sada i  vjenčanje njihovog sina.