Milijana Bogdanović je poznata široj javnosti po učešću u rijaliti programu “Parovi” . Naime, ona se itekako proslavila sa svojim ljubavnim životom koji je bio predmet mnogih medijskih rasprava . Milijana je rođena u Užicu 1997.godine , a u kratkom vremenskom periodu je uspjela privući pažnju medija . Ona je većinom bila u emotivnim vezama sa dosta starijim muškarcima .

 

 

Naime , Bogdana je prvi put pažnju javnosti privukla kada se u medijima pojavila njena veza sa 53 godine starijim Milojkom Božićem . U početku su o njima pisali samo domaći mediji , no s vremenom je njihova veza dospjela na anaslovnice svih medija u regiji. Milijana Božić je odrasla sa bakom , a poznavala je Milojka još od djetinstva jer su bili komšije. Svoju vez sa Milojkom je započela kada je imala samo 18 godina , a ona tvrdi da je njihov odnos postao ozbilan kada se Milojko razbolio , te je morao na operaciju srca. U tom razdolju je shvatila da ne može zamisliti svoj život bez njega.

 

 

Kao rezultat medijskog pisanja par je dobio priliku sudjelovati u rijaliti showu “Parovi”. Prihvatili su ponudu Happy televizije , te su 2019.godine postali i učesnici.Oni su tokom boravka u rijalitiju imali veoma burnu vezu. Njihovo iskazivanje ljubomore stvaralo je nelagodu i gledateljima i sudionicima . Posebno je uznemirujući prizor bio mlade žene koja se upustila u intimne radnje sa starijim muškarcem. Milojko i Milijana su se vjenčali 2019.godine , a ona je i nakon vjenčanja nastavila da ima afere ,sa mađim ali i dosta starijim muškarcima  pa su ipak odlučili da se razvedu.

 

 

Preporučeno