Mi u nastavku današnjeg članka malo govorimo o Nini Rešić, koji je na žalost preminuo i koji nije dostigao zenit cele svoje karijere. On je preminuo 17. oktobra 2007. u 43. godini života, od perforacije pankreasa, koji ga je koštao života, uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola.

Inače, Nino je rođen u Bosanskoj Dubici, kao Amir Rešić, a kada je iz islama prešao u pravoslavlje promenio je ime u Nikola, dok je pod umetničkim imenom bio poznat po nadimku Nino, i mnogi su ga u njegovom kraju zamrzeli zbog ovoga što je uradio. Nino Rešić je muzičku karijeru započeo početkom 90 ih godina prošloga veka, a njegovi hitovi obeležili su taj period na prostoru bivše Jugoslavije. Nino iz tri braka ima tri ćerke Amelu, Sandru i Tamaru.

Sandra Rešić je baš krenulaa njegovim stopama, aa osim što se pojavila jedne sezone u Zvezdamaa Granda i kada je pokazaalaa svoj veliki talent,koji je nasledila svakako od oca, okušala se i u rijaliti programima. Bila je redovan učesnik Zadruge, a mnogi gledaoci su u par navrataa mogli da svedoče o njenim pričama kakav je otac njen zapravo bio, ali i to zašto se nikada nijue p9ojavila na njegovoj sahrani. Kako je rekla, nije mogla od silnog bola da se pojavi na njegovoj sahrani. 

Međutim, o njenoj majci niko i ne zna baš puno. Njena majka se zove Slavica, i njenih slika i nema baaš puno, ali je sada Sandra Rešić po završetku Zaadruge odlučila da izbaci par selfija sa svojom majkom. Pogledajte i vi fotke, i svakako nam javite kako vam izgleda…

Preporučeno